A streamer Youtube-os visszatérésével azt is bejelentette, hogy megírja emlékiratait, mely már most előrendelhető. Különös történetek és rengeteg tanács van benne.

A Dr Disrespect nem véletlenül az egyik legnépszerűbb videojáték streamer a világon. Még a Twitch ban sem sújtotta igazán, hiszen mióta visszatért a Youtube-on, ismét gőzerővel dolgozik és az érdeklődés iránta nem enyhült. Persze azért az évek során igen sok minden történt, így Dr DisRespect most úgy döntött: emlékirataiban osztja meg tapasztalatait és történeteit.

A Dr DisRespect memoár ráadásul már most előrendelhető.

Annak ellenére, hogy állítása szerint még mindig nem tudja, hogy miért tiltotta ki a Twitch, visszatért a Youtube-on. A rajongók visszatérését azzal ünnepelték meg, hogy Soul Calibur 6 karaktert építettek belőle. Bár Dr DisRespect két hónapos szünetet tartott, népszerűsége továbbra is szárnyal.

Kép: Reddit

Úgy tűnik, hogy a szünetben sem tétlenkedett: volt ideje elkezdeni emlékiratait.

A streamer a Twitteren jelentette be a könyvet, és máris előrendelhető lett.

„ERŐSZAK. SEBESSÉG. LENDÜLET. (Violence. Speed. Momentum)” Ez az első könyvem, ami egy hatalmas, masszív, rekordokat döntögető bestseller.”

A könyv leírásából az is kiderül, hogy soha el nem mondott történeteket is kapunk, illetve tanácsokat is olvashatunk számos témában. A memoár mind a 224 oldalát maga Dr DisRespect írta.

Bár már elő lehet rendelni, a könyv maga 2021. március 30-án jelenik meg. Te kíváncsi vagy rá?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×