Egy egyszerű kiegészítőt kell csak felcsapni a fegyverre és a Warzone talán leghatékonyabb fegyverévé válik. Az Infinity Ward már dolgozik az ügyön.

Ritkán kerülnek a rivaldafénybe a burst AR fegyverek az FPS játékokban. Ugyan megvan ezeknek is a célközönségük, a Warzone-ban is a full automaták dominálnak, mint például az M4 vagy a Grau.

Szerencsére azonban a Modern Warfare-ban és a Warzone-ban is kivételesen egyedivé lehet varázsolni a fegyvereket, sőt, 1-2 kiegészítő még szuper erőt is kaphat egy jó összeállítás keretein belül.

ONE SHOT, ONE KILL – FR 5.56

Az FR 5.56 a közelében sincs annak, hogy meta fegyver legyen a Warzone-ban. Sem a statisztikái nem kiugróan jók, sem pedig a burst mód nem segít neki kitűnni. Ennek ellenére az elmúlt napokban egyre többen használják egy furcsa hiba miatt.

Ha a fegyverre kiegészítőként felcsapjuk az underbarrel shotgun-t, nagyot fordul hirtelen a világ.

Az FR 5.56-ra felszerelve, a shotgun ereje a többszörösére nő, akár maximum hp-val és pajzzsal rendelkező ellenfeleket is egy lövésbe visz el. Erre a Warzone-ban kizárólag egy tökéletes fejlövés képes egy mesterlövész fegyverrel.

A bugnak köszönhetően akár 15 méterig akárkit 1 lövéssel küldhetünk a földre, vagy végezhetünk ki és még újratölteni sem kell minden lövés után.

Az Infinity Ward már jelezte, tud a hibáról, arról viszont nem mondtak semmit, hogy mikor tervezik küldeni hozzá a javítócsomagot.

Nektek is feltűnt, hogy 1-1 játékos feltűnően gyorsan küldött titeket a Gulag-ra az elmúlt napokban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×