A Take-Two aktív lépéseket tesz a GTA 6 irányába, például webhelyeket regisztrál, ami miatt a rajongók újra izgalomba jöhetnek.

Természetesen attól függetlenül, hogy a Rockstar nemrég csupán a GTA 5 és GTA Online friss megjelenését jelentette be PS5-re és Xbox Series X-re, továbbra is sok pletykát lehet hallani a GTA 6-ról. Sajnos azok, akik a GTA 6 bejelentésre várnak, sorra csalódnak, hiszen a tonnaszámra érkező szivárgások után sem történik általában semmi.

Hosszú idő óta terjednek pletykák arról is, hogy a GTA6 helyszíne Vice City lesz. Ez most még valószínűbbé vált.

A Grand Theft Auto franchise tulajdonosa, a Take-Two Interactive nemrég új webhely domaineket regisztrált, GTA Vice City Online néven. A GTA rajongók körében igen nagy kedvenc lett Vice City, ám a város a 2006-os PSP kiadás óta nem igazán tért vissza. A GTA 6 körüli pletykák azonban régóta arra utalnak, hogy a Vice City valamilyen módon visszatér a játékban. Persze sem a Rockstar, sem a Take-Two részéről nem érkezett hivatalos bejelentés erről, a domain regisztráció erősen erre utal.

Kép: Vice City

Take two interactive own a domain named “gtavicecityonline” and in updated it alongside “gtavi.com”. Information via user u/Conla- from r/GamingLeaksAndRumours

GTA Vice City Online

Kép: who.is/whois/gtavicecityonline.com

A szóban forgó domaint egy Reddit felhasználó találta meg. Persze ettől még simán lehet, hogy Vice City nem a GTA 6 része lesz, hanem a folyamatos frissítésen áteső GTA Online új terepéül szolgál majd. Vagy pedig a GTA Online sikerén felbuzdulva egy Vice City alapú új online játék készül.

Akárhogyan is, az biztos, hogy ez alapján valami készül. A domain nevek között egyébként a gtavi.com is szerepel, szóval egyre gyanúsabb, hogy valami valóban készül. Természetesen nem meglepő, hogy a Take-Two a GTA-hoz kapcsolódó domaineket vásárol, ugyanakkor némi reményt adhat azoknak, akik nagyon várják az új részt.

A Grand Theft Auto 6 megjelenési dátumát egyelőre nem fedték fel. Csak abban bízhatunk, hogy a Rockstar csapata keményen dolgozik rajta, és mindegy mikor, de valamikor elkészül.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×