Avagy mi lakozik a festék alatt.

Az utóbbi években elképesztő népszerűségnek örvendenek a női streamerek a Twitch térhódításának köszönhetően. Mára már nem csak Pewdiepie és shroud hódít, hanem bizony ott van például Pokimane is a legnagyobb nevek között, amiből remekül látható, hogy bizony a nők is képesek érvényesülni a gamer platformokon. Noha sokan firtatják a sikerül kulcsát, azért nem kell minden esetben hallgatni a negatív hangokra: ha egyszerűen nem tudnának valamit jobban ezen streamerek, akkor bizony nem szerepelnének a legnépszerűbb nevek között.

Ennek ellenére a női streamerek olykor mégis meghallgatják a kritikus ítéleteket, amikben általában a kinézetüket bírálják. Épp ezért páran direkt ledobták a sminket, hogy bizonyítsák: nincs szükségük makeupra.

Pokimane

 

Sokan azt hiszik, hogy Pokimane csak a sminknek köszönhetően néz ki olyan jól, de a streamer többször rácáfolt már erre. Korábban számos alkalommal láthattuk smink nélkül, ekkor azt akarta kihangsúlyozni, hogy smink nélkül érzi igazán teljesen önmagát. Ekkor elmondta, hogy tudja: kapni fogja a savat, de ő mit sem törődik ezzel, szerinte fontos megmutatniuk nekik streamereknek a valódi énjüket is, nem törődve a haterek mémjeivel.

Amouranth

View this post on Instagram

Which is best?

A post shared by Amouranth | MEMES NINJA (@amouranth) on

 

Kaitlyn Siragusa, avagy ahogy a Twitch-en a legtöbben ismerik Amouranth, a legmegosztóbb streamerek közé sorolható. Az ASMR-típusú közvetítései egyesek szerint egyszerűen nem illenek a platformra, de a Twitch ezt másképp gondolja. Nos, őszintén szólva nem könnyű konzervatív képet találni róla az instagram oldalán.

Korábban ő maga is megunta, hogy mindenki a sminkje miatt kritizálja, így úgy döntött ad egy csontot a hatereknek és ledobta a fentebbi képet. Nos, a képekből is jól látható, hogy bizony nála sem dob annyit a smink, mint ahogy azt elsőre gondolná az ember.

Neekolul

View this post on Instagram

Conejito Malo? No …Conejita Buena??✨

A post shared by Neeko (@neekolul) on

 

Neeko a Twitch után a TikTokot is sikeresen meghódította, persze. A streamjeiben javarészt különféle épp népszerű játékot szokott kipróbálni, legutóbb a Fall Guys volt terítéken. A 23 éves mexikói lány már most 221 ezer követővel rendelkezik, amit a laza stílusa mellett a szexi alakításainak is köszönhet.

A kép, amiből hamar meme lett

2019-ben ő volt az „ok, boomer girl”, ugyanis a fentebbi smink nélküli fotóját hirtelen felkapta az internet népe, innen pedig nem volt megállás. Rövid időn belül meme lett belőle.

Adeptthebest

 

Adept egy vérbeli fps gamer, akinek az Overwatch, a CS:GO és a Call of Duty után a Valorant is betoppant az életébe, de az utóbbi időben ráfeküdt a variety streamre. 2019 novemberében egy nézője elkezdte spammelni mindenhova egy képét, amin épp smink nélkül látható.

A megosztó kép

A rajongó ezzel próbálta bizonyítani, hogy Adept egyszerűen „ronda”, ha nincs rajta smink. Ezt a streamer sem hagyta szó nélkül és egy elég erős válasszal viszonozta a fanja ‘kedvességét’.

InvaderVie

 

Az utóbbi időben hangos volt a Twitch közösség InvaderVie nevétől. Ha elsőre nem ugrana be, hogy kiről is van szó: ő küldte el melegebb éghajlatra azokat, akik csak nézik a streamjét, de nem donatelnek. Nos ő is beállt a sorba és ledobott egy képet a hatereknek, amin smink nélkül látható.

A rajongói a képet előszeretettel fogadták, hiszen nem nagy a különbség a streamer natúr és a kisminkelt állapotához képest.

×