Az Easter egg vadászat tovább folytatódik, és a kódfejtők szinte rekordgyorsasággal fejtették meg a második kazetta rejtélyét.

A bunker vadászat tovább folytatódik. A második kazetta is elérhető már a játékosok számára, melyet a hivatalos honlapon tudtok megtekinteni. A VHS lejátszón feltűnő kódot hamar megfejtette közösség, mely a hármas bunkerre mutatott rá.

A kapukon túl egy Lenin mellszobor köszön vissza ránk, mellette pedig rengeteg haditerv sorakozik. Egy zárt liftet is találunk a teremben, mely valószínűleg csak később lesz nyitható. A bejutást az alábbi videón keresztül nézhetitek meg:

 

Miután a bunkert felfedezték a Pawn Takes Pawn oldala nem frissült. A közösség természetesen egyből rájött, hogy még valami hiányzik a megoldáshoz. Az első nap kazettáját újrajátszva egy teljesen új kódot kapunk. Hiába ugyanaz a felvétel  a lejátszón látható kód megváltozik. Érdemes tehát mindig visszanézni tartalmaz-e új információt a régebbi kazetta.

Miután a streamerek és közösség közösen megfejtette, hogy a kód változik, az EMC2 oldala is frissült. A második napot is kihúzhattuk a listáról, valamint megjelent a harmadik nap. Egy újabb bábut vesztettünk el a hatból, így már csak négy darab maradt a pályán.

Már tűkön ülök, hogy vajon a harmadik nap mit takar számunkra. Az Augusztus 19-i finálé pedig már szinte itt van a nyakunkon!

Ti részt vesztek a bunker vadászaton?

 

×