Meglepő versenyt jelentett be az Epic Games. A jutalom pedig nem más, mint a Liverpool bajnoki címét megörökítő Emote.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy jó kapcsolatot ápol az Epic Games az NFL vezetőségével. A játékban már megtalálható egy közreműködésnek köszönhető speciális skincsomag. Akik megvásárolták maguknak a hivatalos NFL Outfiteket, azok kedvükre alakíthatják a külsejét a karakterüknek. Ráhúzhatják kedvenc csapatuk mezét, beállíthatják a hőn áhított mezszámot is.

Most pedig minden jel arra utal, hogy akár az angol futballbajnoksággal, a Premier League-gel is jó kapcsolatot ápolhat a Fortnite kiadója. A forrásfájlok között ugyanis megjelent egy speciális tartalom, mai a Liverpool bajnoki címét hivatott megörökíteni.

 

Természetesen ez azt is jelentheti, hogy csupán a Liverpoollal lépnek partnerségbe, de ahogy azt szokták mondani: a remény hal meg utoljára, nem igaz?

Ráadásul augusztus 18-án egy „Raise the Cup” elnevezésű eseményen még meg is nyerhetjük magunknak a szóban forgó Emote-ot a játékon belül. Ahogy az lenni szokott, itt is pontokat halmozhatunk majd fel. A cél pedig, hogy a megszerzett pontok alapján a ranglétra csúcsára érjünk. A killekért is jár majd pont, egészen pontosan kettő.

A teljes versenyleírást a hivatalos weboldalon találjátok.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×