Grandiózus és a játékosoknak kifejezetten kedvező előfizetést csinál az EA a most meglévő többféle lehetőségből. 4,99 dollárért a legjobb ajánlat lesz a piacon.

Az EA már régóta létrehozta a különböző platformokra szánt előfizetéseit Origin és Access néven. Ezeknek hála az előfizetők szinte minden új EA címmel játszhattak 10 órát, a könyvtárban szereplőkkel pedig korlátlan játéklehetőséget biztosított.

Az EA PC-n eredetileg csak az Originen tette elérhetővé, konzolokon pedig a saját EA Access alkalmazással, nemrégiben viszont felkerült a szolgáltatás a Steam áruházba is. Most újabb fordulat történt, miután az EA leleplezte a következő nagy dobást.

EA Play

Ugyan névválasztásban nem voltak annyira kreatívak, a szolgáltatás annál jobban hangzik.

Az új, EA Play-re keresztelt előfizetés változatlan áron kínálja az eddigi előfizetéseket egy csomagba pakolva.

Ennek értelmében tehát elég egyszer kifizetnünk a 4,99 dollárt, csérébe pedig PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhetővé válnak az EA által biztosított játékok, ahogy a 10 órás próbalehetőségek is.

A prémium csomag is egybeolvad, Ennek nem mostantól EA Access Premier helyett EA Play Pro lesz a neve. Az ár itt is marad, 14,99 dollárt kell kiperkálni érte, cserébe viszont ez is átkarolja mind a három fő platformot, így működik majd a PC mellett konzolokon is.

Az egyetlen fontos dolog, hogy minden platformon egy EA profillal kell bejelentkezni, másképp nem lesz elérhető a szolgáltatás. Az új csomagok augusztus 18-tól lesznek elérhetők.

Ti milyen gaming előfizetéseket használtok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×