Ha minden igaz, a Battlefield 6-hoz akár 128 játékosra is tervezhet mapot a fejlesztő DICE, illetve a Warzone hatására akár free-to-play BF elmény is érkezhet.

Biztosak vagyunk benne, hogy a DICE látja, hogy milyen jól megy az Activision szekere, köszönhetően a jól teljesítő Warzone-nak. Így biztosak lehetünk abban is, hogy ők sem aprózzák el a következő generációs játékukat és beleadnak mindent, amit csak lehet.

Természetesen azt, hogy pontosan mit is terveznek, hivatalosan egyelőre nem lehet tudni, ám egy szivárgás szerint a fejlesztők magasra teszik a lécet.

Tom Henderson bennfentes szerint a mapokat úgy építik fel, hogy több mint 128 játékos is tudjon egyszerre játszani.

Ám hozzátette, hogy a standard multiplayer felállás továbbra is 32v32 lesz.

Tom Henderson egy másik posztjában már arra hívja fel a figyelmet, hogy a Call of Duty: Warzone sikere valószínűleg nagy hatással van a DICE terveire. Az persze nincs megerősítve, hogy a battel royale játék készülne, de lehetséges, hogy az üzleti modellt átvéve, egy free-to-play Battlefield élményt kaphatunk.

A szivárgástól függetlenül a múlt hónapban az EA bemutatott egy Next Gen 2020 bemutatót, amiben megmutatták, hogy milyen új technológiát alkalmaznak majd a következő játékokban. Ígéretük szerint olyan dolgokat láthatunk és tapasztalhatunk majd, amit eddig soha.

 

Korábban szintén Tom Henderson osztotta meg, hogy a Battlefield 6 várhatóan a modern, jelenkor színtereit veszi alapul. Mivel a játék elvileg 2021-ben érkezik, természetesen már a következő generációs konzolokon is futtathatjuk majd.

Te kíváncsi vagy már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×