Minden League of Legends rajongó tudna örülni egy ilyen gamer széknek saját otthonában. A Secret Labs feldobja a székek világát.

Az utóbbi időben egyre többször kerül elő a gamer székek fontossága az egészség szempontjából. Ráadásul az sem mindegy, hogy hogyan állítjuk be a székeket, ezért erről nemrég egy videót is készítettünk. A legjobban viszont azokat a székeket szeretjük, melyek kapcsolódnak egy-egy ismert címhez.

A gamer székekkel foglalkozó Secret Labs most a LoL fanoknak kedvez, a különböző karaktertematikájú székekkel.

Kép: Secret Labs

A Secrat Labs nemrég jelentette be közös együttműködését a Riot Games-szel, így összesen négy új széket hoztak létre: ebből három a játék legnépszerűbb karakterére utal, egy pedig a K/DA együttesre.

League of Legends Champions Collection

 

A különleges termékcsalás három karakterszéke Akali, Ahri és Yasuo alapján készült. A Yasuo változaton egy gyönyörű japán katana látható, Ahri esetében pedig természetesen a kilenc farkú róka motívum jelenik meg. Az Akali szék a The Rogue Assassin stílust veszi alapul, sárkánnyal.

A negyedik szék azért különleges, mivel nem egy karaktert, hanem a K/DA LoL együttest veszi alapul. A csapat 2018-ban alapult, és a Pop / Stars című dallal debütáltak.

Kétségtelen, hogy mindegyik szék elképesztően menő, így jogos kérdés, hogy milyen áron szerezhetők be. Ahogy az a Secret Lab webhelyen is látható, a székek kétféle méretben kaphatók (a kis / közepes méretű „Omega” és a nagy „Titan” változatban), és előrendelhetők. Az Omega székek ára 389 dollár (kb. 113 ezer forint), a Titan verziók pedig 429 dollárba (kb. 124 ezer forint) kerülnek.

Ha nem vagy League of Legends rajongó, vagy nem szívesen költenél ennyit egy székre, akkor nyugodtan nézz körül shopunkban!

 

×