Az új játékelemek ismét színt hoztak a játékba. A Fortnite végre megint olyan hangulatot áraszt, mint amikor a csúcson volt.

Hosszú hónapok óta nem volt annyira laza a Fortnite közösség, mint mostanában. Ezt a játék legújabb elemeinek, az autóknak köszönheti az Epic Games. Ugyan már hetek óta élveznünk kellene az új járművek adta szabadságot, egy kisebb hiba miatt eltolta a premiert a kiadó. Egy hete a v13.40-es frissítéssel viszont végre megérkeztek a járgányok, s még valós számokat pörgető új rádiócsatornák is érkeztek velük.

Szezonok óta rettentően izzadtságszagú volt a játék, az új játékelemeknek köszönhetően viszont végre ismét fellazult. A játékosok kocsikáznak fel s alá, élvezik az új zenéket. A Victory Royale megszerzése a háttérbe szorult, a helyzet pedig az, hogy ez egyáltalán nem probléma. Rég nem volt annyira élvezetes a játék, mint mostanában, ezt a közösség is érzi. Onnan látszik mindez, hogy többen szerepet is elkezdtek játszani: saját benzinkutat üzemeltetnek.

#BetterFortnite from FortNiteBR

Ugyan a pályán mi magunk is használhatjuk az elhelyezett töltőállomásokat, ám ahhoz ki kell szálljunk a járművünkből, meg kell töltenünk, s csak utána folytathatjuk utunkat. Ezen kívánnak többen is segíteni, ma már szinte minden lobby-ban megtalálható legalább egy önkéntes játékos, aki segíti az utazókat. Megépítik maguknak az autóbeállót, megtankolják az arra járókat, majd várják a kör szűkülését, hogy tovább kell-e állniuk, vagy folytathatják-e bizniszüket.

You ever ask yourself what 62 cars all exploding at once in Fortnite looks like? Yeah, me too. from FortNiteBR

Az autók egyébként a Michael Bay rajongóknak is boldogságot okozhatnak, ugyanis ha eleget parkolunk egymás mellé, igazán gyönyörű animációval repülnek a levegőbe.

A Fortnite esport ágazata ugyan beindult, ám jó látni, hogy az Epic kezd rájönni, hogy alapvetően nem ez a fő csapásvonal. Az ilyen jellegű szórakoztató bővítmények képesek lesznek hosszútávon visszaemelni a Forntite-ot oda, ahonnan egy ideje már lefelé csúszik…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×