Egy Youtuber nemrég egy igen furcsa hibát vett észre a Warzone-ban, ami jelentős előnyhöz juttathatja a játékosokat. Egyelőre nincs javítás.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékosai már az 5. évad legfrissebb tartalmait élvezhetik. Természetesen a hatalmas frissítés rengeteg hibát is javított a játékban, ám úgy tűnik, hogy egy jelentős glitch még mindig jelen van.

A Recon Dronok segítségével a játékosok bárhonnan bárhová repülhetnek, teleportálhatnak.

A probléma sajnos úgy tűnik, hogy a Mondern Warfare és Warzone játékmódjaiban is jelen van, így Verdansk környékén is alkalmazható. Nos, az alábbi videón kiválóan látszik, hogy el lehet érni azt, hogy a karakterek beragadjanak a drónba, majd azokkal repülve tudjanak a levegőben közlekedni. Ilyen módon még lőni is lehet másokat: mondanunk sem kell, tisztességtelenül.

Éppen ezért azt, hogy ezt hogy kell megoldani, nem is írom le magyarul, aki ki akarja próbálni, lelke rajta. Az alábbi videó alaposan bemutatja, hogy hogyan is működik a jelenség.

 

Ami viszont ennél fontosabb, hogy az említett videó még augusztus 2-án került ki, a Warzone 5. évadának megjelenése előtt. Joggal gondolhatnánk, hogy mivel látszólag jelentős hibáról van szó, az Infinity Ward frissítésében javította azt.

Nos, az 5. évad frissítésjegyzékét megnézve sajnos a drónokkal kapcsolatban én nem találtam erre vonatkozó javítást. Úgy tűnik tehát, hogy a probléma megoldása még várat magára. Nagyon ne lepődjön meg tehát senki, hogy ha furcsa röpködő ellenfeleket lát majd a Warzone-ban.

Reméljük, hogy az Infinity Ward mielőtt javítja a hibát. Te már találkoztál olyannak, akik kihasználta?

Ezt láttad már?

Így nyisd ki a Stadium rejtett szobáit a Warzone-ban

×