Végre megérkezett a Scholomance Academy, a Hearthstone legújabb kiegészítője. A Blizzard értékes ajándékokkal is készült.

Végre megérkezett a Scholomance Academy kiegészítő a Heartstone-ba. Az Ashes of Outlands-et váltó expansion rendesen felforgatja kedvenc kártyajátékunk eddig tapasztalt metáját. Összesen 135 új kártya érkezett, amik közül 40 Dual-Class effektet kaptak.

A „Dual-Class kártyák” két karakter által is használhatók. Nem érdemes összekeverni őket a neutrális lapokkal, azokat ugyanis mindenki használhatja. Ebben az esetben viszont érkeztek olyan lapok, amik egyszerre használhatók mondjuk egy Warlock és egy Demon Hunter deckben. A szerepük ugyan valószínűleg változni fog, de mindkét kaszttal tudnak szinergizálni.

Ezek a speciális kártyák, a Studies lapok, na meg a Spellburst-hatás az, ami újdonság az új kiegészítőben. A Spellburst akkor aktiválható, ha a Spellburst-effektet magán viselő kártya kijátszása után egy Spell lapot is az asztalra helyezünk. Fontos, a Spellburstöt csupán csak a kijátszás utáni első Spell aktiválja.

 

A Studies kártyák tempót adnak az összes karakternek. Minden klasszhoz tartozik egy, s csupán csak 1 manába kerülnek. Nem elég, hogy egy manáért kereshetünk magunknak egy bizonyos lapot, még a következő ilyen jellegű lap árából is lefaragnak egy manát a Studies lapok. Valószínűleg ezekkel sokat fogunk találkozni az elkövetkező hónapokban.

A Legendary Questeknek köszönhetően mindenki szert tehet 6 ajándék Scholomance Academy csomagra, valamint ha október 27 előtt legalább egyszer belépünk a játékba, egy ajándék Legendary lappal gazdagodhatunk a kiegészítőből.

×