10 játékos, szabadon választható fegyverek nyers skill – ez a hármas jellemzi a Valorant DM módját.

Már hetekkel ezelőtt kiszivárgott, hogy érkezik a Valorant DM módja. Olyan sokan kérték a Riottól, hogy már el is hozták az Act II-ben a Deathmatch módot. A jó hír, hogy ennek ellenére a Spike Rush is bent maradt, így dönthetünk, hogy melyik móddal szeretnénk bemelegíteni.

A Deathmatch meglepően szórakoztatóra sikeredett. Az alapkoncepció szerint 3 másodpercünk van a vásárlásra, ezt követően viszont megjegyzi a rendszer, hogy mi is volt a korábbi fegyverünk, amin akár meccs közben is módosíthatunk. A hősök képességei természetesen ki vannak kapcsolva, így kizárólag a tűzpárbajokra koncentrálhatunk.

A játék addig tart, amíg valaki el nem éri a 30 killt vagy le nem jár az idő.

Átlagosan 5-6 perc alatt lehet lezavarni egy DM meccset. Az alapkoncepció szerintem nagyon tetszetős, viszont az első benyomásom már kevésbé volt pozitív, ugyanis azt vettem észre, hogy szinte mindenki ráfeküdt a shiftre és a legtöbben próbálnak inkább egy kisebb területet lekempelni a pályáról, ahelyett, hogy a véletlenszerű tűzpárbajokra készülnének. A rendszer ugyanis megjutalmazza a killt szerző játékosokat, egy HP boost formában, ami még a páncélunkat is maxra tölti.

Nektek hogy tetszik a DM mód?

Ez történt nemrég:

Kevés Deathmatch XP-re panaszkodnak a VALORANT játékosok

×