A v13.40-es Fortnite frissítés nemcsak új játékmechanikát és elemeket, hanem kozmetikai tartalmakat is hozott. Íme a legtöbb felfedett skin.

A legújabb Fortnite frissítéssel nemcsak az autók, hanem jó pár kozmetikai tartalom is érkezett. A v13.40-es ciklus bőven hozott újdonságokat ebbe a kategóriába, bár ez nem meglepő, elvégre ez az egyetlen bevételi forrása az Epic Games-nek a Fortnite berkein belül. A játékosok a minőségi munkát pedig serény költekezéssel szokták honorálni, ami elnézve az új ciklust, a jövőben sem fog lelassulni.

Hypex, ahogy azt eddig is tette, ezúttal is a lehető leggyorsabban szivárogtatta az új kozmetikai elemeket. Kezdetnek egy triót posztolt, a fent látható hármast nem igen tudjuk sehova se sorolni. Kreatív játékelemek, bár valószínűleg 800-1200 V-Bucknál egyik sem lesz drágább.

 

S ha már az olcsó skineknél tartunk, a Season 3 előzetesében már egyszer felbukkant Castaway Jonesy, most viszont már a forrásfájlok között is megtalálható. Ha lehet hinni a leakeknek, akkor ő is 800 V-Buckért vásárolható majd meg.

 

Biztosan sokan emlékeznek még a görkoris karakterre, akit nemrég buktattak le az adatbányászok. Az új verzióval hivatalosan is megérkezett a játékba, ráadásul két speciális stílust is kapott.

 

 

Egy érdekes szamuráj skin is érkezett a forrásfájlok közé, nem lennénk meglepve, ha a Ghost of Tsushima sikerét akarná ezzel meglovagolni az Epic Games. A karakter felbukkan a Save the World módban is, de valamiért a Battle Royale fájlok közé is bekerült, így lehetséges, hogy az Item Shopból is feloldható lesz a jövőben.

Már karnyújtásnyira van a Square Enix által fejlesztett Marvel’s Avengers bétateszt-időszaka. Az Epic bejelentette, hogy a résztvevők exkluzív tartalmakat kapnak a Fortnite-ba. Egy Hulksmasher Dual Pickaxe-et, vagy egy Hulk Smash Dual Pickaxe-et. Már mindkettő a kliensben található.

Egy biztos, a közösség imádja az aranyos karaktereket. Fishstick is hatalmas sikert aratott anno, ahogy Peely is az egyik legkedveltebb Outfitje a játéknak a megjelenése óta. Valószínűleg ezt a hype-ot szeretné továbblovagolni a fejlesztőcsapat Axo megjelentetésével.

Íme egy összeállítás az összes egyéb Outfitről ShiinaBR-től:

Egy új Shadow csomag is érkezik majd a játékba, aminek keretein belül három korábbi sláger tartalmat dolgozott át az Epic Games:

Ezt olvastad már?

Fortnite: Halálos Iramban – Íme minden újdonság, amit a v13.40 hoz

×