Érdekes meglepetéssel szolgált néhány játékosnak a Hearthstone a napokban. Sokaknak az új Scholomance Academy kiegészítőből szórta a csomagokat a szezonális láda.

A Hearthstone közösség már nagyon várja, hogy kipróbálhassa az éles szervereken a Scholomance Academy adta új kártyákat. Komoly metaváltozásokra kell számítani, ugyanis az új kiegészítő a játék történetében először hibrid kártyákkal színesíti a repertoárt. Ez azt jelenti, hogy lesznek olyan kártyák, amik több class kombinációiban is felbukkanhatnak, papíron mégsem neutrális lapok. Jó lesz látni, hogy a játékosok hogyan manővereznek majd az új lehetőségek körül.

A Blizzard hibájából néhány játékos egy hajszálnyival korábban jutott hozzá per booster pakkhoz az új kiegészítőből. A Scholomance Academy-nek csupán augusztus 6-én kellene megjelennie, többeknek a rendszer mégis dobált pár csomagot a szezonális ládából.

A Blizzard hivatalos üzenetben írt az esetről, s egyértelmű hibának könyvelték el. Ugyan a 18.0-ás frissítés már elérhető, a Scholomance Academy csomagoknak és kártyáknak csak a hét második felében kellene befutniuk papíron. Vagyis az ajándék csomagok között sem szabadott volna felbukkanniuk.

Közben a felhasználói felület is megszédült. Éppen készül egy frissítés, ami javítja majd a Blizzard által tapasztalt vizuális hibát. A fejlesztők úgy értesültek, hogy több esetben is Ashes of Outlands csomagoknak álcázzák magukat a Scholomance Academy pakkok. Ez a fix megjelenéséig még így is lesz, de megnyugtattak mindenkit, a csomagok tartalmai mindenképpen a következő kiegészítőből fognak származni.

Augusztusban minden csomagjutalom az új Expansionből fog érkezni, vagyis érdemes ráfeküdni a grindra, ugyanis sok új kártyát bezsebelhetünk majd.

×