Új képen tűntek fel a Fortnite autói. A leak nagyon úgy néz ki, hogy hivatalos forrásból került elő, vagyis valószínűleg egy új töltőképernyőt láthatunk.

Az Epic Games végre úgy tűnik, minden akadályt eltakarított az útból és a héten végre valahára megjelenhetnek a Fortnite autói. Az aktuális szezon elején már rájuk leshettünk a bemutató videóban, ám mikor élesedniük kellett volna, a megjelenést elhalasztotta a kiadó. Hetekig bütykölték a masinákat, amik a héten esedékes v13.40-cal végre az éles szervereken is használhatóvá válnak.

Ezzel temérdek rendhagyó mechanikát hoz az Epic a Fortnite játékmenetébe. Az autókat időnként meg kell majd tankoljuk, cserébe nyersanyag-farmolásra is használhatók lesznek. Egészen szívósak lesznek – ugyan ez a statisztika modelltől függően változni fog -, átlagosan 500 HP-val fognak rendelkezni.

Viszont sikerült megint az Epic-nek rést hagynia a játék pajzsán, idő előtt került ki egy kép, ami az autókat ábrázolja egy hivatalos töltőképernyőn. Jól látható, hogy hamarosan egy törésteszteken használt bábu bőrébe is belebújhatunk, valamint Galaxy Scout kezében is egy olyan shotgunt láthatunk, ami jelenleg nem a játék része.

Több autómodell is feltűnik a képen, a roncsos állapotban lévő pickuptól egészen a hatalmas kamionig minden a rendelkezésünkre fog állni. A kép alapján kellően kidolgozottak is lesznek, kíváncsian várjuk, hogy mennyire változtatják meg a játékot.

×