Annak érdekében, hogy sokan hozzájussanak, a Star Wars: Squadrons ára 20 dollárral olcsóbb lesz, mint általában a játékok ára.

A szokásosnál valamivel olcsóbban juthatunk hozzá a legújabb Star Wars játékokhoz. Az EA negyedéves konferenciabeszélgetésén a kiadó vezetői elmondták, hogy a szokásos 60 dolláros árazás helyett inkább csak 40 dollárt kérnek a Star Wars: Squadronsért.

„Ezt a játékot úgy terveztük, hogy az legyen benne, amire a játékosok vágynak: röpködhetünk egy X-Wing-gel vagy a TIE-Fighter-rel” – magyarázta Blake Jorgensen pénzügyi vezérigazgató.

„A játék nem olyan összetett, nem olyan nagy volumenű, mint néhány más AAA játékunk, de még mindig fantasztikus. Ezért úgy döntöttünk, hogy alacsonyabb áron kínáljuk, hogy minél több ember számára elérhető legyen” – tette hozzá.

 

Korábban arról is hallhattunk már, hogy a játékban nem lesznek mikrotranzakciók.

Az olcsó árazással az EA tehát azt reméli, hogy minél több játékos dönt úgy, hogy megveszi. Ez azonban egyfajta aggodalmat okoz számomra. Az az érzésem, hogy egy olyan játékról van szó, melyet nem sikerült megfelelően kidolgozni, befejezni, optimalizálni. Így aztán most az EA-nek nincs pofája teljes árat kérni érte. Remélem nincs igazam. Persze az is lehet, hogy a játék egyszerűen valóban nem ér meg 60 dollárt.

A Star Wars Squadron október 2-án jelenik meg a Steam, az Epic, az Origin kínálatában.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×