Az Epic Games újabb jópofa játékbeli eseménnyel készül a szemfüles játékosoknak. Ezúttal egy űrhajót bütykölhetünk meg. ha fordítunk rá időt.

Gördül tovább a Fortnite története, a játékosok pedig ezúttal a Battle Pass-ben is megtalálható titokzatos asztronautának segíthetnek. A becsapódott űrhajót már egy ideje meg lehet találni a sziget északi részén, ám mostantól segíthetünk újból föld körüli pályára állítani a járművet. Ehhez nem is kell sok mindent tennünk, csupán megkeresni a környéken szétszóródott darabokat és visszaépíteni a gépre.

Természetesen nem kell ingyen fáradoznunk, az Epic Games 39 ezer XP-t ad mindenkinek, aki segít újra használható formába paskolni a masinát.

Az űrhajódarabok lelőhelyei

Íme a teendő:

  1. Keresd meg a roncsot Craggy Cliffs-től nem messze.
  2. Ha megtaláltad, keresd meg a környéken a ‘Thruster’ tárgyat (egy közeli szirt közepébe lesz beleékelődve. Építeni is kell majd, hogy elérd) és szereld fel az űrhajóra.
  3. A vízben találsz egy mélyedést a hajótól nem messze. Benne pihen a „Battery Pack”, ezt is szereld fel a gépre.
  4. A „Heat Shield”, amit a „Battery Pack” után kell felhelyezni az űrhajóra, szintén nincs messze a roncstól. Kissé keletre tőle, egy szikla lábánál találod.
  5. Ha megvan minden, az űrhajó indulásra kész. A rövid játékbeli esemény után pedig meg is kapjuk a jutalmat.

 

 

Ezt olvastad már?

Coral Castle néven érkezett meg „Atlantisz” a Fortnite-ba

×