Megkaptuk a Fortnite aktuális szezonjának utolsó vízszint csökkenését. Kiemelkedett a vízből egy új terület, s már csak a vezethető autókra várunk.

Ahogy azt már hetek óta megszokhattuk: ha szombat, akkor vízszintcsökkenés a Fortnite-ban. Ha lehet hinni az előzetes leakeknek, akkor elképzelhető, hogy ez volt a szezon utolsó feltűnő pályaváltozása. A szárazföldi területek nagyjából visszatértek régi formájukba, ráadásul a sokat emlegetett „Atlantisz” POI is bebarangolható már.

 

Itt egyébként húzott egy váratlant a kiadó, ugyanis Coral Castle néven érkezett meg a legújabb terület a pálya észak-nyugati térségébe. Maga a stílus egyértelműen Atlantiszt idézi. A területet határoló hatalmas vízesések az egyik leggyönyörűbb helyszínné teszik a játékban, bár mivel új POI-ról beszélünk, így óva intünk mindenkit az oda tervezett landolástól. Valószínűleg most mindenki ezt teszi a szervereken.

Most már tényleg csak arra van szükség, hogy a v13.40-es frissítéssel megérkezzenek a vezethető autók a játékban. Már hetek óta dolgoznak rajtuk a fejlesztők, s úgy tűnik, jövő hétre nagy frissítést terveznek. Reméljük ez lesz az a verzió, ami ismét felpörgeti a játékot.

Ezt olvastad már?

Igazán stílusos lett a Ninja által tervezett Adidas Superstar

×