Nem sokáig volt exkluzív tartalom a Galaxy Scout Outfit. A mai Fortnite Item Shopba már bekerült, ezzel gyakorlatilag minden presztízsét elveszítette.

Múlt hétvégén Android-exkluzív Fortnite versenyt rendezett az Epic Games. Az indulók ráadásul ezúttal egy igencsak stílusos Outfitet, Galaxy Scoutot szerezhették meg maguknak. Ahhoz, hogy a gyűjteményünkben landoljon a karakter be kellett jutni a legjobb 10 ezer európai játékos közé. A limit régiónként változott, ilyen téren Európa és Amerika járt a legjobban, ugyanis ebben a két régióban 10 ezer – 10 ezer felhasználót jutalmaztak. Ha sikerült magunk alá szorítani a közösség legjavát, egy kupa-exkluzív tartalommal lehettünk gazdagabbak. Ugyan az Epic jelezte, hogy a skin később visszatérhet az Item Shopba, de gondoltuk csak nem öli meg a hatást a kiadó szinte azonnal.

Nos, abszolút rosszul gondoltuk.

 

Galaxy Scout bekerült a mai (augusztus 1.) Item Shop ciklusba, s így megvásárolhatóvá vált 2000 V-Buckért. Sőt, a teljes Galaxy Pack Bundle is bekerült a boltba ám tény, ezért bőven megkéri az árát az Epic. Ha a teljes élményt szeretnénk, akkor 2800 V-Buckot kell ráfordítanunk erre. Ha az ár-érték arányt nézzük, ajánlatos a csomagra befizetni, elvégre 800 V-Buckért egy Dual Pickaxe, Back Bling és Glider szabályosan rablásnak hangzik.

Elnézve az árazást a jól teljesítők komoly mennyiségű pénzt spóroltak meg maguknak, viszont a gyors megjelenéssel egy pillanat alatt elkaszálta az Outfit presztízsét az Epic Games. Mindenesetre gratulálunk azoknak, akiknek már egy megvan a tartalom!

Ezt olvastad már?

Tesztelés alatt az új Fortnite ciklus – Jövő héten érkezhet a v13.40

×