Rettentően nagy szükség van már egy új Fortnite verzióra, ami a jelek szerint szerencsére jövő héten már be is futhat. Reméljük, ezúttal az autók is benne lesznek.

Minden nagyobb Fortnite frissítésciklus megjelenését nagy várakozás előzi meg. A régi motorosok még biztosan emlékeznek arra az időszakra, amikor minden héten komoly változások érkeztek a játékba. Új fegyverek, tárgyak, helyszínek és kozmetikai tárgyak váltották egymást, folyamatosan mozgásban volt a játék. Majd a fejlesztők kissé lelassultak, így már a heti karbantartás is luxusnak számít.

Viszont most új élet költözhet a játékba, ugyanis a jelek szerint hamarosan megérkezhet a v13.40-es frissítés a játékhoz. Mindez azért lehet kiemelkedően fontos, mert a szezon elején bejelentett autók még mindig valahol a színfalak mögött pihennek, holott már hetek óta használnunk kellene őket. A fejlesztők nem részletezték, hogy mi miatt csúszik az élesítésük, a szezon előrehaladta miatt viszont erősen kételkedünk abban, hogy tovább húzhatják az élesítésüket.

 

FireMonkey információi szerint a fejlesztők már gőzerővel tesztelik a következő ciklust, amit ezúttal már a Staging szerverre is feltoltak. Ez többnyire az utolsó mérföldkő az előtt, hogy az éles szervereken is megjelennek a különböző verziók. A v13.40 könnyen lehet, hogy a szezon legfontosabb frissítése, ugyanis ha sikerül minőségi tartalmakat szolgáltatnia az Epic-nek, új lendületet kaphat a Fortnite.

Mivel már régen volt olyan jó dolgunk, hogy pontosan meg tudtuk jósolni egy Fortnite frissítés érkezését, így tényleg csak tippelni tudunk, hogy legkorábban mikor érkezik a v13.40. Ha megpróbálja tartani magát az eddig megszokott rendszerhez az Epic, akkor kedd, vagy szerda magasságában futhat be az új ciklus.

Ezt olvastad már?

Rejtett Fortnite Outfitre bukkantak – Egy töltőképernyőn már láthattuk

×