Nem sokat szívbajoskodik mostanában a Twitch admin gárdája, mikor a legnagyobb neveket kell kirakni. Komolyan ki akarják tisztítani a platformot.

A Twitch néhány hete eszméletlenül bekeményített, leginkább a népszerű streamereivel szemben. A legnépszerűbb streamer platform már sokszor szigorított a szabályzatán, ezt azonban többször is figyelmen kívül hagyta a közösség.

Erre unhattak rá néhány hete az adminok

A mostanában sokkal szigorúbb rendszer áldozata lett maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke is, Donald Trump, akinek a Twitch csatornáján rendszeresen politikai beszédek mennek. Az ok természetesen gyűlöletkeltés.

Jó eséllyel Dr Disrespect is ebbe csúszhatott bele, miután mindenféle magyarázat nélkül a Twitch egyszer csak letiltotta a platformról. Természetesen a doki azóta már kilométeres vádaskodásba kezdett és jogi lépéseket fontolgat a Twitch ellen.

Most két ikonikus CS játékos is repült a Twitch-ről

S1mple kétség nélkül a valaha volt egyik legjobb CS:GO játékos a világon. Az ukrán tehetség még mindig nagyon fiatal, ennek ellenére már rengeteg sikert élhetett meg egyéni és csapat szinten egyaránt. Sajnos azonban S1mple-nek is van egy nagy gyengesége.

Sajnos nem tudja tartani a száját, rendszeresen használ homofób kifejezéseket és rengeteget káromkodik.

Nem ez az első eset, hogy emiatt megüti a bokáját. Egészen pontosan már harmadjára tették ki a szűrőt a Twitch-ről.

S1mple-el szemben Zeus nem a villámgyors kezéről, sokkal inkább a világbajnok agytekervényeiről híres. Sajnos azonban hiába ő szokott lenni a csapatokban az agy, a homofób megnyilvánulásokról ő sem tud leszokni. Repült is újra a tiltás.

Mindkét játékos a harmadik felfüggesztését kapta a Twitch-en, így 2 hetes, de akár 1 hónapos tiltást is kaphatnak.

Miközben S1mple jelenleg is aktív a Na’Vi csapatában, Zeus már tavaly visszavonult, miután az ukrán tehetség csapattársaként még néhány eseményt megnyertek együtt.

Ti szoktátok valamelyikőjüket nézni Twitch-en?

×