Úgy tűnik, már azt is tudjuk, hogy hogyan fog kinézni a Riot Games által fejlesztett VALORANT legújabb ügynöke. Váratlan fordulat, az biztos!

A német GameStar buktathatta le a Riot Games nagy sikerű lövöldéjének legújabb ügynökét. A napokban a kiadó is bakizott, idő előtt frissítették a VALORANT weboldalát, így még a bejelentés előtt kiderült, hogy kivel bővül hamarosan a játék. A név mellett persze a képességek is kiszivárogtak, így egészen máig már csak a karakter külseje volt talány.

Majd megvillantak a német újságíró kollégák és már ez az információ sem bújik meg a háttérben.

Íme egy galéria a bemutatott képekről:

A különböző elektronikus kütyükkel operáló ügynök egy igencsak rendhagyó, hipszter külsőt kapott. Már magában a karakter neme is meglepő, ugyanis az előzetes információk alapján egy kis termetű férfi lett volna Killjoy. Bár az is lehet, hogy az Overwatch miatt döntöttek végül a szóban forgó hölgy mellett, ugyanis a Blizzard játékában is egy kis növésű technikus az, aki Turretekkel harcol.

S ha már a Turreteknél járunk, még meg sem jelent Killjoy, máris fortyog a VALORANT közösség. Még a béta megjelenése előtt ígérte azt a Riot Games, hogy nem lesznek olyan karakterei a játéknak, akiknek sebzőképességei lesznek. Ezek közül természetesen kivétel Phoenix és Brimstone „molója”, elvégre ez a két képesség inkább zónázásra van, mint mások eltakarítására. Majd felbukkant Raze és lehetett érezni, hogy nem pontosan úgy értelmezte a közösség a kijelentést, ahogy kellett volna.

Még nem tudjuk Killjoy képességeinek pontos sebzését, lehetséges, hogy a játékosok csak előre kárognak, ám papíron tényleg félelmetesen erősnek tűnik az ügynök. Egy biztos, hamarosan kiderül, mit tud a gyakorlatban.

Ezt olvastad már?

A hivatalos oldal buktatta le Killjoyt, az új VALORANT ügynököt

×