A folyamatosan frissülő és változó Fortnite sziget hamarosan egy új várossal fog gazdagodni. Érkezik Aquaman otthona a játékba.

Határozottan csökken a vízszint a Fortnite szigeten. Ha nem lenne probléma az autókkal, már hajthatnánk őket fel és alá a pályán, ugyanis már bőven van elegendő szárazföld ahhoz, hogy legyen hasznuk. Dirty Docks is szépen kiemelkedett a vízből, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen visszaállt minden a második szezon során tapasztalt állapotba. Sőt, még a harmadik szezon végére tervezett stádium sem elérhető, ugyanis egy teljes helyszín még hiányzik.

Nyílt titok, hogy Aquaman birodalma, Atlantis még bebarangolható POI-ként ebben a szezonban megjelenik.

A terület kiemelkedése pedig a legfrissebb játékfájlok szerint hamarosan kezdetét veheti, ugyanis már most láthatunk nyomokat erre játék közben.

Atlantis határai – Fortnite

Ha minimumra állítjuk a grafikát, akkor bizony a sziget északi területén, a nagy örvénynél már láthatók Atlantis határai. Eszerint tehát már nem kell sokat várni arra, hogy elkezdődjön a híres terület megjelenése. Egy relatíve nagy város lesz, így a rajongók is kiélhetik majd magukat arrafelé.

Ezt olvastad már?

Ingyen Fortnite Emote valakinek? – Két napunk van megszerezni

×