Hibásan működik, a FIFA Ultimate Team lapkiosztása. Speciális kártyák helyett arany lapokat osztogat a kliens, az EA már dolgozik az ügyön.

A napokban valami nem volt rendben a FIFA szerverekkel. A játékosok visszajelzései alapján több olyan játékos kártyája is meghibásodott, akinek speciális lapját kellett volna nyissuk a csomagokból. A FIFA Ultimate Team viszont máshogy gondolta és inkább az alap, arany kártyát dobálta a felhasználóknak.

Olyan sokan jelezték a hibát, hogy az EA Sports-nak is feltűnt a probléma, s a FIFA Direct Communication Twitter fiókon keresztül jelezték, nekikezdtek a javításnak. A hiba annyi játékost érintett, hogy egy nekifutásból nem tudták a fejlesztők orvosolni a hibát, ezért több felvonásból fog állni a fix. Szerencsére a munkálatok jól működnek, szintén az erre használt Twitter fiókon keresztül kaptuk a hírt, az első hullámot már élesítették is:

Ha érintett vagy a történetben és te is nyitottál olyan kártyát, aminek speciálisnak kellene lennie, de arany színben virít, az EA kárpótlással készül. Lépj be a FUT főmenübe és gyűjtsd be az új kártyát, amit a fejlesztők hozzáadtak a profilodhoz. Ne csüggedj, ha az első körben nem volt benne az a játékos, aki megtréfált, az EA Sports folytatja a javítást és folyamatosan küldi ki a megfelelő kártyákat az érintett felhasználóknak.

Ezt olvastad már?

100 különböző Icon lesz a FIFA 21-ben, sosem volt még ennyi egyik részben sem

×