Az új Icon, Eric Cantona mellett ráadásul néhány nagy visszatérőt is biztosra vehetünk a FIFA 21-ben.

Évek óta elmondható, hogy nincs egyszerű helyzetben a FIFA sorozat, a megújulást nézve. Ugyanazt a játékot évről évre változatossá tenni szinte már művészet, de az EA mindig megtalálja a módját. Amikor a FIFA 16-ban megérkeztek az Icon kártyák, egy teljesen új világ nyílt meg a FUT játékosok előtt.

Hamar népszerű vonal lett a játékban, olyannyira, hogy a FIFA 21-ben a 100-as álomhatárt is átlépi a játék. Ez 12-vel több, mint a FIFA 20 felhozatala.

Ahogy azt már megszoktuk, a játékkal leszerződő legendák kártyája egytől egyig visszatér majd. A hivatalos leírásból is látszik, hogy itt lesz Zinadine Zidane, Maradona, és a mindig erős meta kártyákat kapó Pelé és Cruyff páros is.

De vajon ki lesz a maradék 11 új Icon?

Ahogy már írtuk, a FIFA 20-hoz képest 12 új Icon lappal gazdagodik a játék, ebből egyet már ismerünk, Eric Cantona személyében. Ha az elmúlt évek tendenciáit nézzük, a régi idők sztárjai mellett a közelmúlt zsenijei is bőven szóba kerülhetnek. A Fifplay egyik legfrissebb közönségszavazásában David Beckham vezet (erre ugyebár szinte semmi esély nincs):

A közösség részéről persze máris beindult a találgatás, olyan neveket emlegetve, mint Lahm, Cafú, Xavi, Davids, vagy éppen Beckenbauer.

És persze nem maradhat el az örök reménykedés Puskás Ferenc lapjával kapcsolatban, bár a hírek szerint még mindig nem sikerült megegyezni az örökösökkel. De talán egyszer csak összejön!

Ezt olvastad már?

Lecsapott az EA a FIFA 21 szivárogtatókra

×