Ismét megpróbálkozik az Infinity Ward a Warzone kitisztításával. A fejlesztők egy újabb nagyszabású banhullámot terveznek. Kíváncsian várjuk!

Amikor megérkezett a Call of Duty: Warzone az ingyenes Battle Royale-ok kategóriájába, sokan hatalmasat ugrottak a székükben. Az Infinty Ward letetta az asztalra azt a játékot, amire többen a Battle Royale felpörgése óta vártak. Minden benne volt, amitől fantasztikus játék lehetett volna  – és szerintem lett is -, viszont egy dologgal a fejlesztők sem számoltak. A végeláthatatlan mennyiségű csalóval.

Sajnos rettentően sok csaló lavírozik a pályán fel s alá az összes menetben, ezzel pedig élvezhetetlenné téve a játékot a szabályosan játszóknak. Több nagyobb tartalomgyártó és profi is ezért pártolt el a játéktól, holott nem tudom elégszer hangsúlyozni, a játékmenet alapján bőven a legjobbak közt a helye a Warzone-nak. Ezt valószínűleg érzi az Infinity Ward is, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kitisztítsák a szervereket.

A fejlesztők nyilvánosságra hoztak egy hivatalos posztot, amiben azt ígérik, hogy újabb nagyszabású tisztogatás érkezik a Warzone és Modern Warfare szerverekre. A bunhullám valószínűleg megtizedeli majd a jelenleg is aktív csalókat, ezzel remélhetőleg elviselhetőbbé téve a helyzetet.

Továbbá a posztban arra kérik a játékosokat, hogy ne használjanak csaló programokat, élvezzék a játékot úgy, ahogy azt a fejlesztők megtervezték. Ez utóbbi inkább amolyan politikailag korrekt megnyilvánulás, valószínűleg ennyitől a csalók nem fognak jó útra térni. Ami viszont dicséretes, hogy a scam oldalakra is felhívják a figyelmet, amiknek a száma sajnos szintén megemelkedett mostanában.

Bízunk benne, hogy ezúttal még ha csak átmeneti ideig is, de sikerül stabilizálnia a Warzone-t az Infinity Wardnak.

Ezt olvastad már?

Kifakadt a csalásfejlesztő – Ilyen könnyen megfoghatóak lennének a cheaterek

×