Újabb rejtett küldetés érkezett a Fortnite-ba. Ezúttal is a korall-lényeknek kell segítenünk, ám most a kőkorba fogjuk őket segíteni.

A Fortnite Chapter 2 második szezonjában végigkísérhettük a kerti törpék és a plüssmedvék háborúját. A rejtett történet a szemfüles játékosoknak temérdek bónusz XP-t szolgáltatott, így érdemes volt foglalkozni velük. Az aktuális szezonban is fellelhetők az ilyen jellegű rejtett feladatok, ezúttal korall-lényeknek segíthetünk a civilizálódásban.

Az első feladat, amit teljesíthettünk 25 ezer tapasztalati pontért, az egy egyszerű felajánlás volt. Coral Cove-tól nem messze található egy kis falu, ahol a korall-lények élnek. 100 fát ha elvittünk nekik, már landolt is a felhasználónkon a temérdek XP, na meg egy achivement. Most ismét lehetőségünk adódik segíteni nekik, ezúttal viszont 50 ezer XP-t ad ezért az Epic Games.

Epic Games

A procedúra nem változott, ismét ajándékot kell nekik vigyünk, ám ebben az esetben 300 tégláról lesz szó. Ezt már nem fogjuk tudni összefarmolni két pillanat alatt, ezért is ad több XP-t ezúttal a kiadó. Ha teljesítettük a feladatot, akkor hirtelen a „kőkorszakba” juttatjuk kis barátainkat, pillanatok alatt fel is húznak az orrunk előtt egy piramist a leadott kőből.

Ám ez még nem minden. Mindezért csak 25 ezer bónusz XP-t kapunk, még segítenünk kell terjeszteni a kultúrát. A környéken megjelenik három kőtömb, amiket ha a csákányunkkal megcsapkodunk, szfinxekké alakíthatjuk. Ha megtaláljuk mind a hármat, érkezik a második adag tapasztalati pont.

HarryNinetyFour videós egy rövid, másfél perces anyagban össze is foglalta a teendőket, a videójából a helyszín és a pontos teendők is tökéletesen láthatók:

 

Ha minél előbb szeretnéd teljesíteni a Battle Pass-t, akkor érdemes ezeket a kisebb, rejtett küldetéseket is tisztogatni. Sok kicsi ugyanis sokra tud menni!

Ezt olvastad már?

Űrhajót szerelhetünk a Fortnite-ban az Ancient Astronaut küldetések során

×