A Call of Duty: Warzone-ban egy teljesen új küldetés vált elérhetővé, New Perspectives néven. Mutatjuk, hogy mely helyeket kell meglátogatni a teljesítéséhez.

Izgalmas új küldetés jelent meg nemrég a Call of Duty: Warzone terepén, ami most arra készteti a játékosokat, hogy a szokásos játékmenetet megbontva, ellátogassanak bizonyos helyekre.

A New Perspectives egy olyan küldetés, aminek során 5 különböző Intelt (információdarabot) kell összegyűjtenünk. Annak érdekében, hogy kicsit megkönnyítsünk az egyébként nem bonyolult missziót, bemutatjuk nektek az Intelek pontos helyét.

Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy a New Perspectives küldetés különböző darabkáiból meccsenként csak egy gyűjthető be. Ez azt jelenti, hogy minden meccsen meg kell szerezni egyet, hogy végül célba érjünk. Így aztán igen hasznos lehet az alábbi útmutató. Aki szeretne gyorsan haladni, az egy Intel megszerzése után ki is léphet, hogy elindítsa a következőt.

Call Of Duty: Warzone – New Perspectives Intel helyek

Intel 1

A küldetés első utasítása szerint meg kell keresnünk a helyet, melyet Ghost az üzenetében meghagyott. Ez a Military Base-nél található, a map északi részén. Kis coint (érmét) kell keresni, ami az egyik fal tetején található. Pontosan itt:

Kép forrása: Warzone

Intel 2

A feladat most az, hogy keressük meg az UAV-t. Ismét a Military Base lesz a célpontunk, ezúttal azonban egy darab papírt kell megtalálnunk a toronyban a földön. Pontosan itt:

Kép forrása: Warzone

Intel 3

Miután rájöttünk, hogy az UAV-t a reptérről irányítják, az utunk oda vezet majd. A repülőtér a map közepén található. A reptér keleti részén van egy dupla épület, az egyikben lesz egy irattartó azt asztalon. Azt kell megszerezni.

Kép forrása: Warzone

Intel 4

Ezen a ponton már tudjuk, hogy egy rossz UAV-t megjavítottak, figyelmünk így a Boneyard-ra terelődik, a map nyugati részén. Ennek a helynek a délkeleti sarkában (közvetlenül a lezuhant repülőgép mellett) van egy hangár, azon belül pedig nagyjából középen lesz egy szekrény, amellett egy laptop. Ezt kell begyűjteni.

Kép forrása: Warzone

Intel 5

Az Intel küldetése lezárásaképp a Warzone játékosainak el kell menniük a Downtown központi épületébe. A recepción található számítógépnél begyűjthető az utolsó Intel is.

Kép forrása: Warzone

A helyszínekről íme egy összefoglaló videó:

 

Te már teljesítetted a küldetést?

Újabb kedvcsináló érkezett az ötödik Warzone szezonhoz

×