A több mint 7 perces videóban bepillantást nyerhettünk abba, hogy a harcteret kezelő adminok milyen gondokkal küzdenek, PUBG a színfalak mögött.

Manapság már nem elég, ha egy játék szimplán csak Battle Royale. A piac eszméletlenül telített, így minden címnek, akik jelentősek akarnak maradni, háttértörténet kell. Ezt a PUBG csapata is jól tudja, így el is kezdték a hype generálást és a történet mesélést egy több mint 7 perces videóban.

Az anyag elején egy átlagos minden napba kapunk betekintést, miközben a PUBG csatatereit a háttérből irányítók beszélgetnek. Szűkítik a kört, monitorozzák a játékosokat és kommunikálnak a nézőkkel, hogy ők még többet fizessenek.

Egyszer csak azonban furcsa dologra lesz figyelmes a csapat. A pályán elhelyezett kamerák nagyobb része elkezd hibás képet adni. Természetesen az adminok azonnal ráugranak, a chat pedig lázadozik a nézhetetlen minőség miatt.

Nem sokkal később egy váratlan hiba miatt minden admint kirúg a felülete. Megszakadt a chat, a kamerák programja bezáródott, de még egymással sem tudtak kommunikálni. Mindenki sietősen visszalép, ekkor azonban már késő, 4 játékos eltűnt a pályáról.

 

Innentől alaposan a feje tetejére áll a világ, ezt azonban már nem írjuk le, inkább nézzétek meg a videót.

A 7 és fél perces anyagban elhangzik az is, hogy eddig soha, egy játékos sem találta meg a bunkert, ahonnan a csatákat irányítják. Merész dolog lenne beleképzelni persze, hogy tényleg a kezdetektől van egy ilyen hely, a jövőben viszont simán feltűnhet.

Szerintetek mire utalhat a „Find…the Sanhok…four”?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×