Nemlétező rangba zuhant le néhány amerikai játékos a VALORANT-ban. A Riot gyorsan reagált, majd javították is a hibát. Ilyet sem látunk minden nap.

Hatalmas sikernek örvend a Riot Games új FPS játéka, a VALORANT. A taktikai lövölde már néhány hónapja velünk van, végig toltuk a bétát, majd a teljes játékra is ráugrott a közösség. Májusban újra bővült a játék, bekerült a rangrendszer, mely nélkül értelmetlen is lenne a kompetitív jelleg.

Természetesen ahogy minden újdonságnak, ennek is megvannak a nehézségei a korai időszakban. Ennek tudható be az is, hogy tegnap néhányan kiestek a rangrendszerből.

Az Unused 1-es rangról még nem hallottunk

A besorolókat teljesítő játékosok számoltak be arról, hogy egy 9., eddig sosem látott rangba sikerült belőniük magukat.

Szerencsére a Riot Games kiemelt figyelmet fektet arra, hogy javítsa a felmerülő hibákat, így erre is azonnal reagáltak. Egy Twitter bejegyzés mellett a javítás is hamar megérkezett.

A hivatalos oldal megnyugtatott mindenkit, ez az agresszív rangvesztés nem valós, csak a vizuális rangokat érinti, a mögötte lévő rang nem romlott ilyen arányban.

Az unused, tehát nem használt nevű ikon azonban felvet egy kérdést. Vajon miért van benne a játékban? A Riot korábban elmondta, hogy változások lesznek a magasabb rangokban. Talán oda készül az új ikon? Esetleg egy korábban elkaszált ikonról van csak szó? Ezekre a kérdésekre csak az idő adhat választ.

Nektek bejön a VALORANT? A kezdeti hype után is érdekes tudott maradni a játék?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×