Könnyen lehet, hogy shroud ismét feltűnik a profik között.

Immáron 3. éve, hogy shroud felhagyott a profi CS:GO karrierjével. Sokakat meglepett a döntése, hiszen a kanadai játékos a legjobb játékosok közé tartozott, viszont ő inkább a streamelést választotta. Azóta is visszatérő téma, ugyanis a rajongók azóta is tárt karokkal várnák és valószínűleg az amerikai csapatokban is „szorítanának” neki helyet, de a visszatérés mégsem történt meg.

Egy rövid ideig m0E is helyet kapott a profi CS:GO mezőnyben, nem véletlenül tartott addig, ameddig

Könnyen lehet, hogy ez hamarosan változni fog, a rageléseiről ismert Mohamad ‘mOE’ Assad ugyanis elszólta magát egy visszatekintő videójában, amiben shroud is feltűnt a színen:

„Jut eszembe, én, Justin és shroud alapítunk egy Valorant csapatot.”

 

Mivel m0E-n kívül egyik játékos sem erősítette még meg, így egyelőre pletykaszinten kezelhetjük a dolgot. Őszintén szólva már azt is elég nehéz elképzelni, hogy shroud m0E-val együtt játsszon egy csapatban, persze lehet, hogy ő csak a menedzser/tulaj lesz a történetben.

 

Nem ez az első egyébként, hogy felröppen a hír, mi szerint shroud Valorant profiként folytatja karrierjét. Korábban maga shroud poénkodott ezzel, de lehet hogy mégsem poénnak szánta?

Mindemellett shroud továbbra sem tűnt fel a Mixer bezárása óta. Azóta nem lehetett túl sokat hallani róla, remélhetőleg hamarosan visszatér és tisztáz minden kérdést.

Ezt láttad már?

Összefogott Ruben közössége – 1,3 milliót gyűjtöttek a Mentőszolgálatnak

×