Két még meg nem jelent Valorant ügynök, Shatter és Crusader képességei úgy tűnik, kiszivárogtak. Ezt tudja majd a két új karakter.

Egy friss Valorant szivárgás nemrég felfedte, hogy a jövőben érkező két legújabb ügynök neve Shatter és Crusader lesznek. Miután Reyna megjelent, vele együtt már összesen 11 karakter játszható a Riot játékában, ám ez nem marad így sokáig.

A Riot már korábban bejelentette, hogy várhatóan 3 új ügynök csatlakozik majd a harcokhoz minden egyes „epizódban”, melyekhez nagyjából 2 havonta érkezik majd új Arc. Az adatbányászok közben igyekeznek megfejteni a titkokat.

Kép forrása: Riot

Ne felejtsük el, hogy az alábbiakban szereplő infók csak szivárgások, így sajnos semmit sem lehet biztosra venni.

Shatter

Noha úgy tűnik, hogy Killjoy vagy Bombshell valószínűleg az Episode 1: Act 2 során lát napvilágot, a játékfájlok között még néhány gyöngyszemre leltek az adatbányászok. A rajongók körében Shatter neve már ismerős lehet, hiszen a zárt bétaverzió során a leakerek már felfedték, hogy duplikálni tudja magát, vagyis olyan hasonmást készít, ami összezavarja az ellenfeleket.

A „Clone Explode” képességről a kiszivárgott hangfájlok alapján feltételezhetjük, hogy a képesség olyan klónt hoz létre, mely kamikaze-szerűen egy bizonyos pontra küldhető.

Crusader

A korábbi szivárgások alapján Crusader egy koreai prototípus, amit később alakítottak át. Képessége, a Riot Shield elvileg megvédi őt a sebzéstől, miközben planteli a bombát. A pajzs képes eltörni. Crusader mindazonáltal rendelkezik egy eldobható gránáttal is, melynek a jellemzői egyelőre nem ismertek.

Egyelőre sajnos azt sem lehet tudni, hogy a Riot jelenleg dolgozik-e a két karakter építésén és tökéletesítésén, vagy sem. Nem kétséges, hogy mindkét ügynök átalakítaná a metát. Egyelőre azonban minden csak a fájlok közt bújik meg. Hogy mi lesz a sorsa, azt még nem lehet tudni.

Te ürülnél ilyen ügynököknek?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×