A fegyverek felnyitásának olyan feltételeket szabtak a fejlesztők, amiket a Warzone-ban szinte teljesen elképzelhetetlen teljesíteni.

Az elmúlt időkben történt fegyverváltoztatások egyik nagy nyertese egyértelműen a Grau 5.56-os. A fegyver mostanra rengeteg játékos és tartalomgyártó elsődleges választása, ha a Warzone-ról van szó.

A Grau 5.56-os, sok más fegyverhez hasonlóan a megjelenés után lett hozzáadva a játékhoz, így valamilyen küldetéshez van kötve annak feloldása. Ezek a legkülönfélébb missziók lehetnek, néhány viszont közülük nem is annyira a Warzone, sokkal inkább a Modern Warfare játékosoknak szól.

Ahhoz, hogy feloldhassuk a Grau-t, 5 killt kell egy percen belül bármilyen AR fegyverrel, 25 alkalommal. Ez a Warzone-ban szinte teljesen elképzelhetetlen. Persze akinek megvan az alapjáték, nincs min aggódnia, valószínűleg úgy is teljesíti, hogy nem is figyel a feladatra.

Hasonló eset a Bruen MK9, ehhez is a Warzone-nal nem összeférő kihívásokat társítottak. Utóbbi feloldásához 3 killt kell szereznünk LMG-vel úgy, hogy az ellenfelünk egy füst közelében van. Mindezt pedig 15 alkalommal kell megismételni.

Természetesen a közösség egyre többször és hangosabban jelzi nemtetszését a rendszerrel kapcsolatban. Az Infinity Ward egyelőre nem kommentálta az esetet. A jövőbeli tervekben ott szerepel a Rumble mód bevezetése a Warzone-ba, ahol a free-to-play játékosok is könnyebben teljesíthetik majd a hasonló feladatokat.

Szerintetek mi lenne a korrekt elvárás a két érintett fegyver felnyitásához?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×