A Nickelodeon ma bejelentette a Spin Master Entertainment nagy sikerű óvodásoknak szóló Nickelodeon sorozatán alapuló vadonatúj videojátékát.

A PAW Patrol készen áll, hogy eddigi legnagyobb küldetésére induljon. A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, a globális családbarát interaktív szórakoztató termékek egyik legnagyobb kiadója, az Outright Games, és a Nickelodeon ma bejelentette a Spin Master Entertainment nagy sikerű óvodásoknak szóló Nickelodeon sorozatán alapuló vadonatúj videojátékot „PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay” címen.

A játék 2020. november 6-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

Játssz együtt barátaiddal és családoddal a kooperatív módban, válassz kedvenc kutyusaid közül és vesd be káprázatos képességeiket a hősies küldetéseken. A játékban megtalálod a teljes Őrjáratot és felfedezheted Kaland-öböl masszív városának központi helyszíneit a kilátótoronytól kezdve Jake snowboard üdülőjéig.

Mindegyik kutyus különleges képességére, köztük Chase szupersebességére, Marshall perzselő hőjére és Skye forgószél erejére szükséged lesz, hogy megmentsd a napot és elmerülj barátaiddal a mókával teli minijátékokban, mint a Pup Pup Boogie és az ugrálókötelezés.

A Mancs Őrjárat (PAW Patrol) az elsőszámú szórakoztató sorozat óvodásoknak és egy globális jelenség több, mint 170 országra kiterjedő eléréssel TV műsorán, játékokon, videojátékokon, ruházati termékeken és vidámparki látványosságokon át. Az Outright Games korábban kiadott 2018-as PAW Patrol: On a Roll játéka a mai napig a legsikeresebb címük.

Kép forrása: Youtube

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy második PAW Patrol címünkön dolgozhatunk a Nickelodeonnal. Igazán lenyűgöző élmény volt életre kelteni mindenki kedvenc kutyusait videojátékainkon keresztül” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Ez egy igazi óvodásoknak szóló sikercím és az egyik legnagyobb név a gyermek szórakoztatóipar világában, így nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj szórakoztató kalandot a teljes családnak.”

Főbb jellemzők:

  • ITT VAN MINDEN KUTYUS – Játssz Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma és Tracker szerepében.
  • FEDEZD FEL KALAND-ÖBÖLT – Indulj hét szuperhősies küldetésre, szabadítsd ki barátaidat és mentsd meg a napot, plusz játssz hét szórakoztató minijátékkal.
  • VESS BE KÁPRÁZATOS KÉPESSÉGEKET – Játssz a kutyusok bármelyikével, és képességeiket bevetve hozz létre forgószeleket, használj Energia Szupereszközöket, emelj fel nehéz tárgyakat és sok mást!
  • EGYESÍTSÉTEK ERŐTÖKET – Két játékos játszhat együtt ugyanazon képernyőn a kooperatív módban.

A PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay 2020. november 6-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×