A 26 éves Hegedűs-Deme Regőt a diplomaátadó óta nem látták.

Hétfőn elment átvenni diplomáját, amit a kecskeméti Neumann János Egyetemen szerzett, majd ezt követően ünneplésre került sor. A fiatal azóta nem tért haza, a fiú édesapja a Facebookon keresi a 26 éves Hegedűs-Deme Regőt.

„Azóta haza nem jött, nem jelentkezett, sem neten, sem pedig telefonon nem elérhető”

Ha látta mielőbb értesítse a rendőrséget! /Kép: Police.hu

181 cm magas, 80–82 kg, barna félhosszú hajú Regőt már a rendőrség is eltűntként keresi. Az édesapa szerint normál utcai öltözetben, egy laptoppal és egy külső HDD-vel ment el otthonából a kecskeméti fiatal. A múlt pénteken viszont minden pénzét átutalta egy ciprusi cég bankszámlájára. Időnként online pókerezett, az idejének java részét viszont más számítógépes játékokkal töltötte.

„Nem élt éjszakai életet, nem ivott, nem drogozott. Regő magába zárkózó típus, internetes „gamer” baráti körrel. Közösségi oldalakon nincs profilja.”-írta az édesapa

Többek között Diablo 3-azott DemeRegő/ Regő néven, a Hearthsonte-ban pedig Eobard#2187 és Eobard#2573 néven lehetett ismerős. Az édesapa arra kér mindenkit, aki az utóbbi időben játszott vele, hogy mindenképp értesítse őt.

Kérünk mi is mindenkit aki olvassa ezt a segélykérést, ossza tovább összes ismerősének! Reméljük gamer társunk minél hamarabb előkerül!

Forrás: Index, Facebook, Rendőrség

×