A 2K pár napja bejelentette, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővíti.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass második csomagja, az Ethiopia Pack 2020. július 23-tól lesz elérhető. A kiadó ma felfedte az első részleteket a csomag részeként érkező Etiópiáról és vezetőjéről, II. Menelikről.

Etiópia a dombokra épített városokra fókuszál Hitet generálva, Menelik „Council of Ministers” képességével pedig fokozva a Tudományt és Kultúrát.

A városok extra Hitet termelnek az alapanyagokból, amit tovább fokoznak a készletekben gazdag városokból vezető nemzetközi kereskedelmi útvonalak. Etiópia Hittel Archeológiai Múzeumokat és Archeológusokat vásárolhat. II. Menelik extra Kultúrát és Tudományt biztosít a dombokon alapított városok Hit kibocsájtása alapján. Egységei ugyancsak extra Harci Erőben részesülnek, mikor dombokon küzdenek. Az Oromo Lovasság szintén fokozott Harci Erőben és Látótávolságban részesül, és nem szenved mozgási büntetéstől a dombokon haladva. Egyedi mező fokozója, a Rock-Hewn Church kizárólag dombokra vagy vulkanikus talajra építhető, és Hit mellett extra Hitet biztosít a dombokból és hegyekből, valamint a természeti katasztrófák csak kifosztani tudják, elpusztítani nem.

 

Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyből a következő – Ethiopia Pack – 2020. július 23-tól lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re.

Sid Meier’s Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: Cenega

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×