A Tron platform alapítója 1 millió dollárt ajánlott fel annak, aki kézre keríti a hírességek Twitter oldalának feltörőit. Jóval több jár a kézre kerítőnek, mint amennyit kicsaltak másoktól.

Hackerek nemrég elkövették az év legnagyobb átverését. A Twitter feltörésével összesen 58 ezer dollárt tudtak kicsalni az emberektől, akik nagy pénz reményében küldtek bitcoint. A csalók kézre kerítőinek most 1 millió dollárt ajánlottak fel. Nemrég a Twitteren több híresség és ismert márkanév Twitter oldalán megjelent egy felhívás, miszerint a szupergazdagok bitcoinért cserébe még több kriptovalutát utalnak vissza.

A Tron nevű kriptovaluta platform alapítója, Justin Sun most 1 millió dolláros összeget ajánlott fel a csalók megtalálójának.

„Szorosan együttműködünk a Twitterrel annak érdekében, hogy azonnal megoldjuk ezt a problémát” – tette hozzá. Justin Sun egy kínai vállalkozó, a neves Tron alapítója és BitTorrent vezetője.

Sun az utóbbi két évben megkerülhetetlen szereplő volt azok számára, akik figyelemmel kísérik a kriptopiac fejleményeit. A BitTorrent felvásárlása és a BitTorrent Token ökoszisztéma (BTT) elindítása után az utolsó nagy médiahackje során 4 567 888 dollárt, több mint 1,3 milliárd forintot fizetett (ennyi volt a nyertes licit, a fizetésről nincs infónk) Warren Buffet éves jótékonysági árverésén egyetlen közös vacsoráért a milliárdossal.

Eközben a fejlett kripto-nyomon követő cég, a Whale Alert adataiból kiderült: a csalók összesen „csak” 58 000 dollárt szereztek.

Reméljük, mielőbb megtalálják a tetteseket. Az, aki leleplezi őket, ráadásul lubickolhat majd a pénzben.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×