Hat rendezőváltás és hét késés után a Spider-Man sztárja, Tom Holland megerősítette, hogy elindult az Uncharted mozi forgatása.

Az Uncharted a PlayStation történetének egyik legérdekesebb és legkedveltebb játéksorozata, így nem meglepő, hogy a Sony Pictures filmet készít belőle. Először 2009-ben jelentették be a filmadaptációt, ám azóta sem sikerült valóban összehozni. Számtalan rendezőváltás és 7 késleltetés után aláírták a szerződést Tom Hallandal, aki a fiatal Nathan Drake szerepében tetszeleg.

Sokan azt hitték a film sosem készül el, ám most úgy tűnik, elkezdődött végre a forgatás.

A múlt héten Tom Holland Twitter bejegyzéséből a rajongók már nagyjából sejthették, hogy hogyan néz majd ki Nathan a filmben. Ebből már lehetett tudni, hogy hamarosan indul a forgatás. Aztán nem is olyan rég az Instagram oldalára került fel egy kép, ahol már Nate székének támlája látható. A Day First #Uncharted elég egyértelmű utalás arra, hogy a forgatás elindult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Így most már biztosak lehetünk abban, hogy az Uncharted mozi végre elkészül.

Nem ez lesz az egyetlen jövőben készülő videojáték-adaptáció, melyet a PlayStation Productions gyárt. A közelgő The Last Of Us tévésorozatot az HBO-val és a Sony Pictures Television-nel közösen készítik.

A Venom rendezője Ruben Fleischer februárban írta alá a szerződést, a forgatókönyvet Art Marcum és Matt Holloway írták, akik a Vasember társírói. Tom Holland mellett találkozhatunk majd Mark Walhbergel is, ő lesz Victor „Sully” Sullivan, Drake mentora és kincsvadász partnere. Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali és Tati Gabrielle állítólag szintén megjelennek.

Te várod az Uncharted mozit?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×