Új szezon, új jármű, új Pass és még sok más érkezett a PUBG legújabb frissítésével.

Itt a 8. szezon, ennek örömére újabb verzióváltáson vagyunk túl, immáron a 8.1-es update-et tapossuk, 3. éve a végleges verzió megjelenésétől számolva. Ezúttal Sanhok kapott egy nagyobb ráncfelvarrást, amivel még vonzóbbá tették a pályát a készítők. Emellett természetesen több változtatás is érkezett, többek között teljesítmény upgrade-del. Mindez egyelőre kizárólag a tesztszerveren érhető el, jövőhéten pedig az éles szervereken debütál majd, amennyiben minden rendben halad a teszt során.

Nézzük, mi is érkezett az új frissítéssel:

Sanhok 2.0

Erangelhez hasonlóan, csaknem az egész pályát átalakították. Jobban átgondolták a szerkezetet, ennek megfelelően módosult például a folyók mérete, de ezen kívül szinte minden település átesett egy nagyobb ráncfelvarráson. Ezek után sokkal színesebbnek tűnik a pálya:

Loot kamion

Korábban egy trailerben láthattuk a fentebbi szörnyeteget, amit a fejlesztők „Loot trucknak” neveztek el. Egyelőre kizárólag Sanhokon találkozhatunk vele és mindössze 4 spawnol belőle a különféle spéci garázsokban. Sokkal nagyobb páncélzattal rendelkezik, mint az átlagos járművek, ennek köszönhetően nehezebb szétlőni is. Azért nevezik loot kamionnak, mert amikor sebződik, kidob egy loot csomagot, aminek köszönhetően érdemes tüzet nyitni rá. Amikor megsemmisül egy loot kamion, a garázsban egy új veszi át a helyét, de maximum 8 darab spawnolhat egy meccsen.

Időjárás

Átalakították a váltakozó időjárást Sanhokon. Ennek megfelelően a napsütéses jó időtől kezdve a napnyugtán át az esőig mindennel találkozhatunk. Ezen felül a felhők megjelenése is változott, továbbá a kék is másképp jelenik meg a magaslatokban.

Map pool

Vikendi ismét játszható a Ranked módban, azaz ismét visszakerült a map poolba a havas pálya.

További változtatások

A fejlesztők újradolgozzák a lépéshangokat, hogy még valósághűbb érzést nyújtson. Ezzel együtt a hangok minősége is javulni fog. Ezen felül több hibajavítás is érkezett, többek között a szellemhangok (ismét) kikerültek a játékból. A játék teljesítménye is előrébb lépett.

Az új Pass is megérkezett

Optimalizálták az UI megnyitásával járó háttérfunkciókat, ennek köszönhetően az inventory megnyitása nem lesz olyan nehézkes (és fps zabáló sem remélhetőleg), továbbá a processzorok időzítésének optimalizálása mellett tovább javult a CPU teljesítménye. Reméljük ezt majd az fps számok is tükrözik majd.

A teljes, angol nyelvű patch notes-t erre találjátok.

Ezt láttad már?

Egyszerűen túl szép – Megjöttek az első Far Cry 6 screenshotok

 

×