Ez minden Far Cry rajongó álma.

Úgy tűnik, a Far Cry 6-ban is lehetőségünk lesz majd lángszóróval aprítani, ami az ellenfeleinknek valószínűleg nem fog túlzottan tetszeni. A lángszóró még annak idején a Far Cry 2-ben kapott először nagyobb hangsúlyt, amivel maximálisan kihasználhattuk az akkor még rendkívül mutatós extrának számító felgyújtható környezetet. A Ubisoft viszont a New Dawnban maxolta ki a lángszórók adta élvezetet, amikor is már  szivárványszínű lángokkal pusztíthattuk ellenségeinket.

A gyújtogatás pedig továbbra sem kapott kisebb szerepet, elvégre a gyűjtői kiadás mellé egy menő lángszórót is csomagolt a gyártó.

Mielőtt mindenki megtervezné az utolsó vacsoráját, lelőnénk a poént: természetesen csupán egy replikáról van szó, így maximum az asztalunk tetejére tudjuk majd feltenni.

A legjobb, hogy a lángszórót magunk szerelhetjük majd össze a hozzá adott leírás segítségével. A csomaghoz továbbá jár egy art book, a játékról készült művészi rajzaival telepakolva, mellé kapunk még matricákat, a játék térképét, kulcstartót, a játék zenéit és természetesen a legteljesebb kiadású Far Cry 6 Ultimate Edition is jár a 200 dolláros (62 ezer forintos) pakk mellé.

A játék kiadása viszont még várat magára. Jelen állás szerint 2021. február 18-ig kell várnunk a végleges verzió megjelenésére.

Ez megvan?

Valami nincs rendben a monitorral? – 2 dolog, amit szinte mindenki elfelejt beállítani

×