Egy kemény Pokémon rajongó képes volt 90 ezer dollárt fizetni egy ritka kártyáért egy aukción.

Egészen addig nem drága hobbi a Pokémon TGC kártyák gyűjtögetése, amíg az ember el nem kezd érdeklődni a ritka lapok iránt. Vannak olyan darabok, melyekből alig 10 létezik a világon. Az olyan lapok, mint a holografikus Charizard például nagyon híres. Az ilyen különleges, ritka lapokért egyesek bármennyi pénzt megadnak.

Kép forrása: Reddit

A szóban forgó Pokémon kártya a Super Secret Battle No. 1 Trainer card, ami 1999-ből származik. A képen egyfajta sziluettként látszik Mewtwo. Ezt a japán kártyát a még 1999-ben 7 régiónak rendezett versenyen adták át a győzteseknek. Az elmúlt 21 évben ezek közül sok elveszett, vagy megsérült, így nagyon ritka.

A kártya megkapta az áhított Gem Mint 10 besorolást, amely a legmagasabb, amit kaphat egy ritka lap. Más szóval olyan jól néz ki, mint amikor átadták. Így a gyűjtők sorra adták az ajánlatokat az aukciós oldalon, végül valaki 90 ezer dollárért hazavihette. Ez több mint 28 millió forintnak felel meg.

Ha neked is van nagyon régi Pokémonos ereklyéd, jobb ha elrakod. Lehet, hogy egyszer nagyon ritka lesz és szép pénzt kereshetsz vele. Neked van valamilyen féltve őrzött animés vagy gamer holmid?

Ezt olvastad már?

VIDEÓ: Játékok, amik sajnos örökre befejezetlenül maradtak

×