Hamarosan szignifikánsan megváltozhat a Flex Queue rendszere a League of Legends-ben. A Riot Games vázolta a terveket.

A közösség nagy szomorúságára néhány évvel ezelőtt a Riot Games eltüntette a Ranked Team Queue-t a League of Legends-ből, s bevezették a Flex variánst. Ez lehetővé tette, hogy ne csak egyedül, ketten, vagy öten vághassunk bele a ranglétra megmászásába, hanem akár hárman is. A baj csak az, hogy összességében nem sikerült áttörést elérni vele.

Komoly megkötései voltak a rendszernek, csupán egy divízió különbséget engedett a Riot, vagyis papíron több lehetőségünk volt játszani barátainkkal, ám ha valaki Goldos volt, már nem indulhatott el Bronze szintű társával. Ezt a hibát tökéletesen küszöbölte ki a Clash, ami engedi, hogy szabadon válogassuk össze a csapatunkat, csupán a kompetitív hatás miatt az ellenfeleket a legjobb játékoshoz igazítja a kliens.

A legújabb Riot Games blogposztban éppen erről beszéltek a fejlesztők, hogy szeretnék a Clash-ből jól ismert rendszert átemelni a Flex játékmódba is. Az algoritmus kész, s jól láthatóan működik a gyakorlatban, ezzel pedig szinte biztos, hogy többen vetnék rá magukat a Flex adta lehetőségekre.

A módosítás akár már a 10.15-ös ciklusba belekerülhet, aminek a megjelenését július 22-re tervezi a Riot Games.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×