A Nautilus maineknek érdemes minél előbb lecsapni rá. Bár bőven van időnk behúzni a skint, augusztus hatodika után ne keressük tovább a boltban.

Június 23-án írtunk nektek róla, hogy Nautilus Conqueror skinje kicsit késik, de nem sokára számíthatunk rá. Tegnap végre tényleg megérkezett a boltba, így aki meg akarja venni, végre beszerezheti a kinézetet.

Tegnap egy videó kiséretében meg is jelent a kinézet, mely a 2020-as tavaszi szakaszt ünnepli. Az MSI elmaradása után kérdéses volt, hogy lesz-e Conqueror kinézet, a Riot azonban így is a kiadás mellett döntött.

A kinézet már elérhető a boltban és egészen augusztus 6-ig az is lesz. A befolyt összeg 25%-át a Riot a bejutott csapatoknak ajánlotta fel, akik az események elmaradása miatt sok pénztől estek el. A résztvevő csapatok között ott a Unicorns of Love, a T1 és a Cloud 9 is.

A skin klasszikus Conqueror kinézetet kapott. Erős a fekete és az arany szín, Nautilus mellkasán pedig egy hatalmas gyémánt díszeleg. Haza teleportáláskor egy kupát emel a magasba, a W (Titan’s Wrath) képessége használatakor pedig az MSI logó látható.

A kinézet 975 RP-be kerül magában, a csomag pedig 2340 RP. Utóbbiban szerepel a hős, az új kinézet, egy ikon és a töltőképernyős keret. Nautilus az új skinnel egy privát csoporthoz csatlakozik, melynek eddig csak Nidalee, Ahri, Karma, Varus és Alistar volt tagja.

Ti megveszitek majd az új Nautilus kinézetet?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×