Új SBC érkezhet az esti órákban. A FUT Watch értesülései szerint a Best of promóció második hulláma is garantált csomagot kap.

Ismét lesz értelme mozgósítanunk a Coin készleteinket, ugyanis a FIFA forrásfájljai alapján a „Best of” promóció második hulláma is megkapja a garantált pakkot. Az első felvonásba bekerült Neymar Headliner kártyája, amire sokaknak fájt a foga. Ezúttal Mbappé FutBirthyday lapja lebeg a legtöbbek szeme előtt, s most nagyobb eséllyel juthatunk majd hozzá, mint általában.

A FUT Watch Twitter oldal osztott meg egy képet, amiben egy, a forrásfájlok közül előkapart kód olvasható. A kód pedig azt „üzeni”, hogy az esti órákban élesedni fog egy SBC, aminek a teljesítése után garantált „Best of Release 2” csomaghoz juthatunk.

Ez azt jelenti, hogy garantáltan hozzájuthatunk pár laphoz az aktuális Best of felvonásból, ráadásul ha a múltheti csomagot vesszük alapul, meglehetősen olcsón.

A legutóbbi ilyen jellegű csomaghoz nem kellett más, mint egy 83-as Overall Ratinggel rendelkező csapat. Ez jelenleg minden platformon kijön körülbelül 70 ezer Coinból.

Ide kattintva megnézheted az összes lehetséges kártya listáját.

Este tehát érdemes lesz figyelni az Ultimate Teamet, mert jön az új SBC!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×