Ezúttal is rengeteg újdonság érkezett az újfrissítéssel.

Ahogyan azt már korábban beharangozták, végre megérkezett a PUBG Mobile 0.19.0-ás frissítése, ami jó pár újdonságot hozott a játék életébe. A legnagyobb újítás egyértelműen az új pálya, amit Livik névre kereszteltek el, de ezen felül új fegyverek és jó pár további újdonság is érkezett.

A frissítés mérete platformonként eltérő: az androidosoknak 1,84 GB-nyi szabad területre lesz szükségük, míg az iOS felhasználók számára 2,13 GB-nyi tárhelyre lesz szükség.

Ajándékok

Ezúttal is megéri minél hamarabb felrakni a frissítést, a Tencent ugyanis a következő ajándékokkal kedveskedik azoknak a  játékosoknak, akik az első héten (július 13-áig) felrakják az update-et:

  • 2 888 BP
  • AG x 100
  • Exkluzív „Nightmare” sisak (3D-s)

Új pálya: Livik

Az új pálya 2×2 km-es területen játszódik, ahol 52 játékost dob össze a rendszer. A legnagyobb előnye pedig, hogy mindössze 15 percen belül eldől a meccs végeredménye.  Fontos kiemelni, hogy a pálya jelenleg még béta státuszban van, szóval előfordulhatnak még hibák, de ezeket a későbbiekben javítják természetesen.

Új fegyverek

Livik mellett pálya-exkluzív fegyverek is érkeztek. Ezekkel (egyelőre) csupán Livik tájain találkozhatunk, de a későbbiekben ez még változhat. A P90-et és az MK-12-t kaptuk meg az új pályára:

Új jármű

Egy új autó is érkezett, ami a Monster truck névre hallgat.  Ezzel biztosan nem fogunk sehol fennakadni.

Ezen felül számos újítás érkezett. Többek között megújult a Cheer Park, ahol még több minijáték várja a látogatókat. Új funkciók kerültek a beállítások közé, többek között a dinamikus tartó funkció az FPP-be is megérkezett, új Arena játékmódot is kaptunk, illetve bekerült a játékba az Ancient Secret játékmód is, ami csak a későbbiekben fog élesedni.

A teljes leírást erre találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

A játékosoktól kér segítséget a csalók elleni harcban a PUBG csapata

×