Úgy tűnik, nem fake videóval volt dolgunk.

Bizonyára a legtöbben már látták a képeket, videókat, amelyek az Assassin’s Creed Valhallából kerültek elő tegnap. Noha a játék megjelenése még elég messze van, tekintve hogy 2020 decemberében érkezik a végleges verzió, ennek ellenére már most bepillanthattunk a játékmenetbe, amit sokan „fake”-nek tituláltak.

Nos, úgy fest, hogy mégsem kamu videó került ki a netre, ugyanis a legtöbb videót azonnal eltávolították a YouTube platformjáról. Még a Redditre kikerült streamable backupokat is leszedették a szolgáltatókkal jogsértés címén. Persze tudjuk, hogy ami egyszer felkerült a netre, azt nem lehet letörölni.

 

A szivárgásokon túl ma TheVR Pisti is elhintette, hogy kipróbálta az Assassin’s Creed Valhallát, a játék magyarországi forgalmazójának jóvoltából (Cenega).  Ez persze akár véletlen is lehet, hogy pont most volt esedékes. Valószínűbb viszont, hogy másoknak is megadatott a lehetőség és akár egy belsős munkatárs titokban kicsempészte a felvételeket, ami aztán hamar szárnyra kapott.

(A kiszivárgott felvételt erre találjátok)

Ezek alapján kezd összeállni a kép, de nem szabad elfelejteni, hogy jelenleg egy alfa vagy jobb esetben béta játékról beszélünk, ami még azért korántsem nevezhető végleges verziónak. Ez nagyban árnyalja a kapott minőséget, ami miatt kár már előre ítéletet mondani a játék felett.

×