Csalással vették fel a versenyt a csalókkal. Kiderült, sokkal rosszabb helyzetben van a Call of Duty: Warzone, mint azt előzetesen gondolták.

Sajnos a Warzone kontextusában sokszor előkerülnek a csalók a különböző fórumokon. Az Infinity Ward ugyan többször is megígérte, hogy felszámolnak a szabályszegőkkel, úgy fest erre még várnunk kell egy ideig. Az a legnagyobb gond a helyzettel, hogy a hackerek mindig egy lépéssel a fejlesztők előtt járnak. Mire megérkezne egy megoldás egy problémára, addigra már felüti a fejét egy újabb csalás, amire ismét el kell kezdeni gyártani az ellenszert. Az ördögi körnek pedig sosincs vége.

Questioned_Kadavr – egy Reddit felhasználó és Warzone játékos – társaival játszott, amikor végérvényesen megunták, hogy folyamatosan lecsalják őket. A játékos egyik barátja ekkor gondolt arra, hogy Robin Hood szerepébe bújik és csalással vág vissza a csalóknak. Kísérleti célból kipróbáltak egy 12 dolláros cheater programot, ami 24 órán keresztül kölcsönöz az előfizetőknek különböző csalásokat.

How $12 and 10 minutes has ruined Warzone from CODWarzone

 

Mivel csak és kizárólag kutatási célból használták a programot, szigorúan betartottak pár előre egyeztetett szabályt. Többek között azt, hogy amíg cheatet használnak, nem nyernek mérkőzést, ugyanis nem erre a célra használják. Adatokat gyűjtöttek a menetekből, s az összesítés után kiderült, rosszabb a helyzet, mint azt előre gondolták.

Tapasztalataik alapján majdnem minden meccsben felbukkant legalább egy csaló.

Így, hogy ők maguk is wall hacket használták, egyértelművé vált, hogy kik azok, akik szintén csalással teljesítenek.

A „kutatók” végül úgy döntöttek, pihentetik a játékot a PS5 megjelenéséig, ugyanis véleményük szerint játszhatatlan stádiumban van a csalók miatt jelenleg a Warzone. Az Infinity Wardnak komolyan rá kell kapcsolniuk a hackerek megfékezésére, ugyanis nagy bajba kerülhetnek hosszútávon.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×