Black Manta is a Fortnite univerzum része lehet hamarosan, legalábbis a legújabb Fortnite leakek erre utalnak. Aquamannek feladata lesz.

Amikor az Epic Games lerántotta a leplet az aktuális Battle Pass tartalmakról, a DC rajongók szíve hatalmasat dobbant. Aquaman tényleg bekerült a játékba, ráadásul a sokak által kedvelt Jason Momoa alakította mozis verziót választották a fejlesztők. Deadpool példáján elindulva mindenki azt hitte, hogy ezúttal a DC fog egy szezonon keresztül dominálni, majd jött július harmadika és Amerika kapitány.

 

Ahogy azt az Epic szereti csinálni, ismét beleültették a játékosokat az érzelmi-hullámvasútba. A legfrissebb leakek szerint a rövid Marvel kitérő után újból a DC kap reflektorfényt, ráadásul folytatódik az Aquaman-vonal.

Hypex belsős forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy július 16-án – amikor Aquaman elérhetővé válik a Fortnite-ban – a hős mellé érkezni fog egy ikonikus ellenség is, Black Manta. A karaktert nemcsak a képregény  rajongók, hanem azok is ismerhetik, akik csak a filmet látták, ugyanis a legutóbbi Aquaman moziban is feltűnt a gonosz.

A Black Manta Outfit mellé ha minden igaz egy tematikus Dual Pickaxe is érkezni fog a kozmetikai boltba július 16-án.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×