A legutóbbi fejlesztői blogbejegyzésben elismerte a Riot Games, hogy nem fair Yuumi ellenfelének lenni. Hamarosan gyengül a varázslatos támogató macska.

Yuumi már a tavalyi megjelenése óta sok játékos állandó tiltólistáján szerepel. Nem könnyű a macska és az általa támogatott ADC ellen játszani, mely az idő múlásával egyre csak nehezedik. Az egyetlen megoldás, ha a meccs korai szakaszában csúnyán megverik őket, ehhez azonban komoly csapatmunka is szükséges.

Itt olvasható a teljes „Delete Yuumi” bejegyzés

A legutóbbi fejlesztői blogbejegyzésben a Riot elismerte, hogy kicsit túlságosan is erős Yuumi a jelenlegi állapotában. Kiemelték viszont azt is, hogy tipikusan egy easy to learn, hard to master karakterről beszélünk.

„Ez nem azt jelenti, hogy Yuuminak nem kellene léteznie – inkább arról van szó, hogy lehetőséget kell biztosítani a karakter rendes elhárítására…”

A Riot olyan megoldást szeretne találni a macska mostani túlságosan egyszerű mechanikájára, ami által rákényszerül, hogy többször hagyja el a biztonságot és interakcióba kelljen lépnie az ellenfelekkel.

A karakter az elmúlt időszakban már kapott egy balansz frissítést, ez azonban úgy tűnik, nem volt elég. A jövőben újabb változásokra lehet számítani a macskával kapcsolatban,

Szerintetek is túl erős Yuumi, vagy már megtanult játszani ellene a közösség?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×